Penel per syte Pupa – efekt mat

1,830 L

Ngjyre e pigmentuar, qe zgjat…

Kategorite: , ,
Pershkrimi

Pershkrimi

Penel i lengshem qe thahet shpejt. Fale furces se tij elastike mund te realizohen aplikime homogjene dhe pa asnje gabim. Ky penel garanton krijimin e nje vije te pigmentuar  qe zgjat.

Format: 2.5 ml

Aplikimi:

Te shkundet mire perpara aplikimit per nje pigmentim maksimal

Komente (0)

Komente

Nuk ka komente akoma.

Komento i pari “Penel per syte Pupa – efekt mat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dergesa

Dergesa eshte FALAS kudo, ne Tirane brenda dites ndersa ne rrethe brenda dy ditesh.