Ton per syte Pupa – Wet&Dry

1,650 L

Ngjyre e plote dhe luminoze me dy perdorime te mundshme, e lagur dhe e thate…

Me nje teksture te lehte, te bute dhe te holle, qe eshte shume e lehte per tu perhapur mbi qepallat e syve. Mund te aplikohet ne dy menyra te ndryshme duke rritur mundesite e krijimit te nuancave te ndryshme gjate grimit te syve:

  1. me aplikues te thate: per nje ngjyre me te shndritshme
  2. me aplikues te lagur: per nje ngjyre te gjalle dhe te forte

Format: 1 gr.

Kategorite: ,
Pershkrimi

Pershkrimi

Nje teknologji e perparuar qe kombinon pigmente dhe pluhura me uje dhe i pjek ato per 24 ore.

Ngjyra e plote, e kristalte eshte e garantuar nga nje Perzierje e ve├žante e Pigmenteve dhe Perlave.

Komente (0)

Komente

Nuk ka komente akoma.

Komento i pari “Ton per syte Pupa – Wet&Dry”

Your email address will not be published.

Dergesa

Dergesa eshte FALAS kudo, ne Tirane brenda dites ndersa ne rrethe brenda dy ditesh.