Ton per syte Pupa – Compact

1,600 L

Vamp! Kompakt garanton nje ngjyre te paster dhe intensive qe me aplikimin e pare. Nje teksture kremoze, e bute dhe super e rehatshme per tu aplikuar, qe mund te perhapet lehte, duke krijuar nivele te ndryshme te mbulimit.  Ngjyra shume intensive, me një koncentrim te larte te pigmenteve, qe vijne ne tre lloje te ndryshme: mat, metalik dhe saten, per te krijuar nje numer te pafund kombinimesh.

Format: 2.5 gr.

Kategorite: ,
Pershkrimi

Pershkrimi

Nje formule ekskluzive, e re e gjenerimit.

Shtimi i silikonit siguron nje rritje te jetegjatesise se produktit.

Komente (0)

Komente

Nuk ka komente akoma.

Komento i pari “Ton per syte Pupa – Compact”

Your email address will not be published.

Dergesa

Dergesa eshte FALAS kudo, ne Tirane brenda dites ndersa ne rrethe brenda dy ditesh.