Maske Disipline – 1000ml

1,600 L

Per floke rebel, te crregullt, me tendence per tu ngaterruar.

Pershkrimi

Pershkrimi

Pershkrimi:

Sinergjia e ve├žante e krijuar nga gjalpi i kakaos dhe vaji arganit, disiplinon dhe ushqen deri ne thellesi floket, duke i mbajtur ato te bute , te drejte dhe me volum te reduktuar. Hidraton floket duke performuar nje veprim kunder lageshtires, elekrizimit dhe ngaterrimit te flokeve, duke i bere floket te drejte, te lehte, me shkelqim.

Perdorimi:

Pas larjes me shampo dhe tharjes se flokeve me peshqir te thate, aplikohet maska ne gjatesine dhe ne majat e flokeve. Maska duhet te lihet te veproje per 3-5 minuta dhe me pas te shpelahet me uje te bollshem.

Komente (0)

Komente

Nuk ka komente akoma.

Komento i pari “Maske Disipline – 1000ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *