Manikyr Pupa – Lasting color extreme

900 L

Ngjyre dhe shkelqim qe zgjasin minimumi 9 dite. Thahet shpejt , madje pa ndihmen e llampes UV

Kategorite: ,
Komente (0)

Komente

Nuk ka komente akoma.

Komento i pari “Manikyr Pupa – Lasting color extreme”

Your email address will not be published.

Dergesa

Dergesa eshte FALAS kudo, ne Tirane brenda dites ndersa ne rrethe brenda dy ditesh.