Kromatik Maske – 1000ml

1,600 L

Maske per mbrojtjen e ngjyres – per floke te lyer dhe te zbardhur/dekoloruara.

Pershkrimi

Pershkrimi

Pershkrimi:

Formula e pasur me pH acid kryen veprim mbrojtes dhe qetesues, per nje ngjyre flokesh me te shndritshme, intense dhe qe zgjat ne kohe.  Ideal per floke te lyer ose te zbardhura/dekoloruara. Neutralizon dhe eliminon aromat e pakendshme te trajtimeve kimike.

Aplikimi:

Pas larjes dhe tharjes se flokeve me peshqir, aplikohet ne gjatesine dhe ne majat e flokeve. Lihet qe te veproje per 5 minuta dhe me pas shpelahet me uje te bollshem.

Komente (0)

Komente

Nuk ka komente akoma.

Komento i pari “Kromatik Maske – 1000ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *